5 Materiale de print pentru afacerea ta.

Tocmai ti-ai inceput afacerea. Ai comandat primele carti de vizita si esti foarte multumit de rezultat. Fie ca vorbim de o afacere mica, sau un business mare, cartile de vizita au un rol esential in promovarea companiei tale. Timplu trece si iti vei da seama ca exista mult mai multe instrumente de marketing – in special produse printate, care iti vor fi de ajutor in promovarea afacerii.

Am gandit un ghid care sa te indrume si sa iti prezinte materialele printate esentiale pentru o afacere la inceput de drum.

1. Cartile de vizita.

O carte de vizita reusita nu trebuie sa fie foarte incarcata. Elementele esentiale precum logo, nume, prenume, e-mail, adresa si numar de telefon sunt suficiente pentru a crea o carte de vizita de impact. De obicei, cartile de vizita au dimensiunea de 9 x 5.5 cm. Sunt cel mai la indemana material de marketing printat. Incap atat in portofel, dar si in poseta.

Cartile de vizita personalizate sunt usor de creat. Poti folosi un soft dedicat graficienilor, Corel/Adobe Ilustrator sau poti alege o varianta mai usoara. Canva sau WePik. Dupa ce ai realizat macheta grafica, tot ce trebuie sa faci este sa o exporti intr-un foormat de print si sa plasezi comanda.

LA PRINT oferim si servicii de design, asa ca poti lasa in grija noastra partea de realizare a machetei grafice.

2. Stickere personalizate.

Stickerele personalizate reprezinta un instrument foarte ingenios de promovare. De obicei ar trebui sa includa logo-ul firmei si site-ul web. Pastreaza o grafica minimalista. Daca detii un magazin online, poti adauga un sticker cadou pentru fiecare comanda expediata.

3. Thank You Card.

Cardurile de multumire pot fi folosite atat pentru magazinele fizice, cat si pentru cele online. S-a demonstrat ca adaugarea unuii Thank You Card la fiecare comanda fidelizeaza semnificativ clientii magazinului tau. In plus este un gest frumos pentru clientii magazinului.

Cardurile de multumire trebuie sa includa logo-ul firmei, dar si un mesaj scurt de multumire. Nu trebuie sa respecti reguli stricte! Imaginatia ta se poate juca cu formulari si elemente grafiice. De asemenea, poti lua in considerare adaugarea unui cod de reducere pentru comenzile viitoare.

Sunt sigur de faptul ca produsele tale bune ii vor face pe oameni sa revina, dar poti initializa o vanzare imediata prin intermediul acestui material de marketing. Poate un produs cu o reducere substantiala valabila pe o perioada determinata de timp.

Recomand dimensiunea de 105 X 148 mm, dar poti printa si un Thank You Card mai mica daca ambalajul nu permite.

4. Flyerele.

Flyerele personalizate reprezinta o alta unealta de marketing daca sunt folosite corect. Flyerele sunt instrumente care te ajuta sa interactionezi indirect cu potentialii clienti. Continutul lor trebuie sa fie clar sii concis. Nu te pierde in detalii. Flyerele au un istoric dovedit de utilitate n domenii precum imobiliare, auto, restaurante, livrare de alimente, finanțe, servicii de înfrumusețare și asistență medicală si lista poate continua.

Flyerele sunt foarte utile daca sunt asezate pe standuri dedicate, livrate in coletele clientilor sau pot fi chiar inmanate direct.

LA PRINT iti pune la dispozitie trei dimensiuni standard de flyere, printate pe 110 g/mp pentru a eficientiza costurile sau pe un carton de 150g/mp in cazul in care te adresezi unei audiente premium.

#VERDE – poti alege si varianta de a printa flyerele pe un carton reciclat. Clientiii tai vor fi mandri de faptul ca ai grija de mediul inconjurator.

5. Tricouri Personalizate

Tricurile personalizate reprezinta un instrument de marketing din ce in ce mai raspandit. Angajatii tai se imbraca confortabil dar si promoveaza brandul in acelasi timp

Poti include logo-ul firmei tale in partea stanga a tricoului, sau poti alege un design mai indraznet, poate si un mesaj interesant.

LA PRINT iti punem la dispozitie o gama variata si completa de tricouri, atat polo cat si clasice. Consulta catalogul nostru online aici.

Dupa ce ai ales ce materiale ti se potrivesc, tot ce trebuie sa faci este sa stabilesti design-ul si sa printezi. Iti punem la dispozitie o gama variata de cartoane si autocolante pentru ca proiectele tale sa fie printate asa cum iti doresti. Te asteptam la sediul nostru pentru a descoperi o varietate de posibilitati de print.