Ai ajuns aici pentru ca esti interesat de printuri si de felul in care poti economisi atunci cand plasezi o comanda pe site-ul LAPRINT.RO

Oferim preturi competitive pentru materialele publicitare, dar nu neglijam calitatea produselor oferite. Sa vedem ce factori trebuie luati in considerare atunci cand plasezi o comanda.

TIPUL HARTIEI/AL MATERIALULUI

Nu toate cartoanele au aceeasi grosime, ceea ce inseamna ca si pretul lor difera. Poti lua in considerare grosimea cartonului pe care doresti sa imprimi materialele promotionale. Vezi daca poti obtine acelasi rezultat folosind un carton mai subtire, astfel vei economisi mai mult in cazul comenzilor mari. Tipul de hartie folosit pentru print este unul din factorii determinanti ai pretului final.

Ca si exemplu vom lua 100 carti de vizita printate pe o singura fata.
Daca vei alege varianta standard de carton - 300g/mp - un carton de calitate, matt, dublu cretat - vei plati 0.48 lei/buc.
Sa presupunem ca doresti sa printezi acelasi model pe un carton special, fie cu striatii, fie cu insertii - pretul/bucata va fi de 0.60 lei

Print flyer 115g/mp, format A6, print o fata 0.42 lei/buc
Print flyer 150g/mp, format A6, print o fata 0.54 lei/buc

Sa analizam oferta de print a flyerelor. Daca scopul pentru care le printezi este unul temorar, si doresti doar sa anunti o oferta, sau primirea unui nou stoc de marfa, poti lua in considerare sa folosesti varianta de 115g/mp.
In cazul in care produsul tau este unul premium, sau doresti sa oferi o reducere pe o perioada mai mare de timp - ceea ce implica pastrarea flyerului publicitar, atunci recomandarea noastra este sa volosesti un print de o hartie mai groasa. 

Printul meu este afisat in interior sau in exterior?
Cat timp voi avea nevoie de acest semn?
Voi avea nevoie sa folosesc acest semn de mai multe ori?

Dupa ce ai raspuns la aceste intrebari, poti alege tipul de material potrivit job-ului tau. 
Pentru un panou de santier spre exemplu, poti alege intre un print pe banner, foamboard - pvc - sau bond. Toate variantele sunt perfecte, dar trebuie sa luam in calcul perioada si locul in care vom afisa panoul iformativ. 

 

COMANDA CANTITATI MAI MARI

In multe cazuri, atunci cand vei dori sa comanzi o cantitate mai mare de produse, vei beneficia si de un discount. Daca stii ca datele imprimate pe flyere nu se vor schimba pentru o perioada mai mare de timp, poti comanda mai multe exemplare. Astfel vei economisi pana la 20% daca alegi sa printezi toata cantitatea de care ai nevoie intr-o singura comanda.

IMPRIMAREA SI OPTIUNI DE LIVRARE

Pe site-ul LA PRINT oferim servicii economice de livrare. Indiferent de greutatea coletului tau, pretul de livrare este standard - 30 lei/comanda. 
Daca ai nevoie de mai multe materiale promotionale, poti alege din oferta noastra si vei primi produsele fara costuri suplimentarre de transport, indiferent de greutatea coletului final.

URMARESTE OFERTE SI REDUCERI 

Nu stim cum esti tu, dar noua ne plac reducerile. Periodic, anumite produse sau materiale beneficiaza de discount. Urmareste paginile noastre de socializare si bucura-te de produse calitative la reducere.

CREEAZA UN CONT LA PRINT

Aceasta este cea mai simpla metoda de a fi la curent cu ofertele noastre excusive dedicate membrilor. Tot ce trebuie sa faci este sa iti inregistrezi un cont pe laprint.ro si sa te abonezi la newsletter-ul nostru.